Ειδοποίηση διακοπών για το φεστιβάλ δράκος-βαρκών

June 2, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ειδοποίηση διακοπών για το φεστιβάλ δράκος-βαρκών

Θα έχουμε μια ημέρα αδείας γιορτάζοντας το παραδοσιακό φεστιβάλ δράκος-βαρκών μας σε June03,2022.

 

KINGLEADER είναι πρωτοπόρος βιομηχανίας να φέρει τις λύσεις εισαγωγής συνήθειας στην πραγματικότητα.

Τα σκληρά κινητά περιβάλλοντα δεν είναι καμία αντιστοιχία για τα τραχιά πληκτρολόγια KINGLEADER με διευθετήσιμα για τα συγκεκριμένα περιβάλλοντα εργασίας.

 

Τα βιομηχανικά πληκτρολόγια KINGLEADER και η υπόδειξη των συσκευών είναι μακράς διαρκείας και στάση επάνω στα περιβάλλοντα όπου οι χαρακτηριστικές περιφερειακές μονάδες βαθμού γραφείων σας δεν θα επιζήσουν.

 

Τα τραχιά πληκτρολόγιά μας, trackballs, δείχνοντας τις συσκευές και τα βιομηχανικά προϊόντα ποντικιών σφραγίζονται σε NEMA 4, 4X, 12, IP65 μέχρι τις προδιαγραφές IP68 και είναι ιδανικά για τα υγρά, βρώμικα και σκληρά περιβάλλοντα.

 

Τα βιομηχανικά πληκτρολόγιά μας και η υπόδειξη των συσκευών είναι διαθέσιμα στο ανοξείδωτο, πλαστικό, λάστιχο σιλικόνης, υπολογιστής γραφείου, η επιτροπή τοποθετεί, βασανίζει το υποστήριγμα, το cOem/το ανοικτός-πλαίσιο, το περίπτερο/τη δημόσια πρόσβαση και με τα φωτισμένα/αναδρομικά φωτισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

 

Οι περιφερειακές μονάδες μας έχουν χρησιμοποιηθεί σε ένα πλήθος εφαρμογών συμπεριλαμβανομένου HMI, της διεπαφής χειριστών, του πατώματος καταστημάτων, της απόκτησης στοιχείων, IoT (Διαδίκτυο των πραγμάτων), των περίπτερων, των ιατρικών κάρρων, του κινητού υποστηρίγματος, και της υπαίθριας χρήσης για να ονομάσουν μερικά.

 

Η τραχιά επιτροπή KINGLEADER τοποθετεί τα πληκτρολόγια επιτρέπει την εύκολη ένταξη στους τερματικούς σταθμούς ή άλλα βιομηχανικά περιβάλλοντα. Συναντούν NEMA4,4X, IP65 μέχρι τις προδιαγραφές IP68 που επιτρέπει σε τους για να επιζήσει στον τραχύτερο των όρων

 

Σχεδιασμένες και έτοιμος για το σκληρός-περιβάλλον, οι high-availability και αποστολής κρίσιμες εφαρμογές, προϊόντα KINGLEADER είναι από καιρό σε ζήτηση από τα κυβερνητικά πρακτορεία και τις επιχειρήσεις που κάνουν την εργασία σε τέτοιες περιοχές όπως την υπεράσπιση, τη δημόσια ασφάλεια, τη μεταφορά, την ασφάλεια, τις χρησιμότητες, τη μεταλλεία, και τις τηλεπικοινωνίες.

 

Τα εργοστάσια και ο εξοπλισμός τομέων απαιτούν την τραχιά ηλεκτρονική εκείνος ο τελευταίος, δίνοντας σας τη συνεχή, αξιόπιστη υπηρεσία στεμένος μέχρι τους περιβαλλοντικούς κινδύνους.

 

Για χρόνια, KINGLEADER έχει σχεδιάσει τον βιομηχανικός-βαθμό, την τραχιά ηλεκτρονική με τη διάρκεια και τους μακράς διαρκείας κύκλους στο μυαλό. Η κατασκευή, οι έλεγχοι και άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι πιό γεροί.