Περίπτερο πώλησης εισιτηρίων για τρένο ή μετρό ή μετρό

April 13, 2022
τελευταία εταιρεία περί Περίπτερο πώλησης εισιτηρίων για τρένο ή μετρό ή μετρό

Η KINGLEADR προσάρμοσε ένα ειδικό περίπτερο για έναν από τους πελάτες μας, το περίπτερο προοριζόταν για την πώληση εισιτηρίων για τρένο ή μετρό ή μετρό και είχε αναπτυχθεί σε μερικές χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

 

Αξιοποιώντας τις ιδιόκτητες ικανότητές μας Ε&Α, σχεδιάσαμε με βάση την πρόχειρη ιδέα του πελάτη και δουλέψαμε στο σχέδιο και τις προδιαγραφές, μετά από αρκετούς γύρους εντατικής συζήτησης, καταλήξαμε τελικά σε σχετικά ώριμη πρόταση που ήταν έτοιμη για πρωτότυπο.

 

Και μετά, λίγο μετά τη δοκιμή της μονάδας δείγματος και μια μικρή αλλαγή που έγινε, τόσο ο πελάτης όσο και εμείς τελικά συμφωνήσαμε και αποφασίσαμε για όλες τις λεπτομέρειες του περιπτέρου που κυκλοφόρησε για μαζική παραγωγή και διάθεση στην αγορά.

 

Το περίπτερο περιλάμβανε κυρίως οθόνη LED, οθόνη αφής υπέρυθρης ακτινοβολίας, περίβλημα/θήκη από χάλυβα ψυχρής έλασης και επικάλυψη πούδρας, βιομηχανικό υπολογιστή, UPS, διανομέα καρτών IC, συσκευή ανάγνωσης καρτών ATM, εκτυπωτή αποδείξεων ,εκτυπωτής εισιτηρίων, πάνελ LED που προοριζόταν για διαφήμιση ή προβολή ειδοποίησης, αποδέκτης και διανομέα μετρητών, , αποδέκτης και διανομέα νομισμάτων κ.λπ.

 

«Το προσωπικό του KINGLEADER μας εντυπωσίασε πολύ ενώ εργαζόμασταν μαζί τους, είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά βοηθώντας μας να κερδίσουμε την προσφορά και τις μεγάλες παραγγελίες….»είπε ο Muhammad Alan, επικεφαλής του έργου.